Was ik gisteren nog de trotse moeder van een pasgeboren baby, zo ineens was de eerste schooldag alweer aangebroken. Heeft u zich ook wel eens afgevraagd waar de jaren gebleven zijn? Natuurlijk wilde ik mijn zoon met de mooiste spulletjes naar school laten gaan. Hij had een tasje nodig en een broodtrommel met drinkbeker. Ik vond het geweldig om hem een broodtrommel met naam erop mee te kunnen meegeven. Deze zijn ook zo leuk online te bestellen. Zijn eigen naam stond er prachtig op bedrukt. En ook het tasje en de bekers met de naam erop mochten natuurlijk niet ontbreken. Op zijn eerste schooldag stal hij zeker de show met zijn mooie en unieke spulletjes.

Vriendinnen en kraamcadeaus

Het armbandje met naam ingegraveerd, de Nijntje spaarpot en het stoeltje, ze maakten mijn kraamtijd heel bijzonder. Ook nu mijn zoontje wat ouder is, heb ik nog steeds een mooi aandenken aan deze geweldige tijd. Wat is het dan leuk om zelf kraamcadeaus te bedenken voor mijn vriendinnen die nu een kleintje verwachten. Ik heb mij laten inspireren door de leuke webshops met geschenkartikelen, waar ook veel originele cadeaus te verkrijgen zijn. Ik vond vooral ook het koffertje met naam zo leuk. De nieuwe toekomstige wereldburger, die een koffertje met naam erop krijgt om later de wereld mee rond te reizen. Hoe leuk en symbolisch is dat!?

1e verjaardag Baby!

Het eerste levensjaar van mijn kleine jongen is voorbij gevlogen. Zijn komst heeft mijn leven verrijkt en ook op het gebied van de kraamcadeaus is er een wereld voor mij open gegaan. Ik hou ervan om mij af en toe heerlijk te buiten te gaan aan grappige aankopen voor mijn babyboy, dus een origineel cadeau met naam  erop mocht natuurlijk niet ontbreken. En ook dit is allemaal verkrijgbaar via Bebetos. Ik ben zo blij met deze aankoop, want deze kerstbal zal voor altijd een speciaal plekje in onze boom krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *